Vraag organisaties

Buurtbemiddeling

Contactpersoon: Evelien Top
https://www.problemenmetjeburen.nl/

BUURTBEMIDDELING ZOEKT 2 VRIJWILLIGE BEMIDDELAARS

Vind je contact met mensen interessant?
Wil je contacten leggen en helpen herstellen?
Zou je het mooi vinden om de sfeer in buurten te verbeteren of te helpen zodat mensen in rust met elkaar samen kunnen leven?

Als je daarnaast wilt leren, je kwaliteiten wilt uitbreiden en iets goeds voor anderen wilt doen denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij Buurtbemiddeling!

Buurtbemiddeling stimuleert bewoners om zelf hun problemen op te lossen met als doel de communicatie te herstellen zodat iedereen prettig naast elkaar woont.
Als buurtbemiddelaar ben je neutraal en kies je geen partij in een conflict. Je brengt mensen in contact en zorgt dat de bestaande problemen bespreekbaar worden. Je leidt het gesprek in goede banen en uiteindelijk zijn het de buren zelf, die het probleem oplossen. Je gaat altijd met z’n tweeën op pad. Voordat je als buurtbemiddelaars start word je getraind tijdens een 3 daagse gecertificeerde basistraining. Elk jaar volg je een verdiepingstraining.

Ben jij sociaal, open-minded en geïnteresseerd in anderen?
Kun je goed luisteren en heb je een positieve en neutrale benadering van mensen?
Heb je een paar uurtjes per week tijd (overigens grotendeels door jezelf in te plannen)?

Neem dan contact op met de coördinator en stel je vragen in een kennismakingsgesprek via telefoonnummer 033 – 469 24 20.
Je kunt je CV met korte motivatie mailen naar buurtbemiddeling@welzin.nl
Voor meer informatie over Buurtbemiddeling, kijk op www.problemenmetjeburen.nl

Oranjevereniging Putten

Contactpersoon: Trudy Schippers
https://www.oranjeverenigingputten.nl

De Oranjevereniging Putten organiseert op Koningsdag voor alle inwoners en bezoekers van Putten gedurende de hele dag diverse activiteiten, waaronder de aubade, een grote optocht, veel kinderspelen, een grote kleedjesmarkt , een reuze sjoelbakkencompetitie, een goochelaar, schminken, een zweefmolen, ponyrijden en een sprookjeskoets, een demonstratie van de brandweer, een muziekfeest met DJ’s, met artiesten en Puttens talent en als afsluiting een schitterend vuurwerk ’s avonds. Heb je tijd en zin om ons te helpen op 27 april ? Met opbouwen en afbreken, met het begeleiden bij de kinderspelen, met het werven van nieuwe leden: je bent van harte welkom ! We bieden je een hele gezellige middag en hopen dat je tussen 12:00 en 17:00 tijd voor ons hebt.

Koningsfeest de Oranje Scheg

Contactpersoon: Errie Hazeleger
https://www.koningsfeestputten.nl

OP 27 april 2023 van 8.00 uur tot 12 uur, en van 17.00 uur tot 19.00 uur, hebben we plm 5 vrijwilligers nodig om ons evenement te helpen opbouwen en afbreken.
Daarbij hebben we beveiliging nodig die tussen 10.00 uur en 18 uur toezicht kunnen houden om de veiligheid van onze vrijwilligers te waarborgen en ter beschermign van onze materialen.

Norschoten

Contactpersoon: Corry de Ruiter
https://norschoten.nl/

Voor onze bewoners zijn wij opzoek naar leuke activiteiten en vrijwilligers die ons komen helpen (bijv. wandelen, fietsen). Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar leuke samenwerkingen.

Stichting de Pinnenburg

Contactpersoon: Henriet van der Hulst
https://www.pinnenburg.nl

Wat wij zoeken;
– Bedrijven in putten waar onze deelnemers eens een kijkje achter de schermen mogen krijgen.
– Bedrijven die wij kunnen helpen met inpakwerkzaamheden. Onze deelnemers doen dit heel graag!

Museumboederij Mariahoeve

Contactpersoon: Andreas Bos
https://www.mariahoeveputten.nl

Museumboerderij de Mariahoeve is op zoek naar vrijwilligers, dit staat niet vast per dag of tijd! Museumboerderij de Mariahoeve werkt momenteel met een club vrijwilligers maar toch blijven er grote en kleine klussen liggen!

Voor onze evenementen zijn we opzoek naar professionele verkeersbegeleiders, zoals bij het oogstfeest waar altijd veel gasten op af komen met de fiets en de auto.

Oogstfeest: zaterdag 29 juli van 09:30 tot 15:00, minimaal 4 personen

Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe

Contactpersoon: Nelleke de Bree
https://www.znwv.nl

Vrijwilligers gezocht voor verschillende activiteiten. Denk aan hulp en ondersteuning bij de maaltijden, bowling , bewegen en of zingen met elkaar. Maar ook zoeken wij tuinvrijwilligers , bezoekmaatjes of kunnen wij zorgen voor een passende vrijwilligersfunctie op maat. Wij kunnen ieder moment, elke dag van het jaar vrijwilligers gebruiken, onze bewoners zijn uw dankbaar!

Volleybal Vereniging O.M.S.

Contactpersoon: Harm Baarslag
https://oms-putten.nl

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Een sportvereniging draait helaas niet zonder vrijwilligers, zo ook bij volleybalvereniging O.M.S. Putten. Daarom is onze bloeiende vereniging op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen. Ben jij degene die een steentje bij kan dragen? Twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Activiteitencommissie
• Organiseren van verschillende activiteiten.
• Volleybal in Putten promoten.
• Elk kwartaal gezamenlijk overleg.
Tijdsindicatie: 3 tot 5 uur per maand

Ophalen oud papier
• Op zaterdagochtend.
• Opbrengst is voor volleybalvereniging O.M.S
• Je loopt met 2 personen achter de wagen.
Tijdsindicatie: 4 uur per keer

Trainer dames 5
• Uitdagende training voorbereiden.
• Elke maandag training geven van 21.00 – 22.30 uur.
• Laatste half uur spelen de dames partijtje.
Tijdsindicatie: 1,5 uur per week

Jeugdtrainer donderdag
• Actieve trainingen voorbereiden.
• Elke donderdag training geven van 18.00 – 19.30 uur.
• Techniek training voor alle jeugdleden.
Tijdsindicatie: 2 uur per week

Trainer volgend seizoen
• Zowel jeugd als senioren.
• Op maandagavond.
• Gezelligheid en samen volleyballen.
Tijdsindicatie: 1,5 uur per week, anders in overleg

Meer informatie over onze vacatures ›

Jeugd-Punt

Contactpersoon: Eva Verboom
https://www.jeugd-punt.nl

We hebben een groep actieve vrijwillige jongeren genaamd De Verschilmakers. Zij willen graag iets betekenen voor de inwoners van Putten en zoeken organisaties die met hun willen sparren, toffe ideeën hebben of andere jongeren die zich hierbij aan willen sluiten.

Daarnaast zijn wij onze nieuwe kelder aan het verbouwen tot een toffe plek voor jongeren waar zij kunnen komen om elkaar te ontmoeten, leuke dingen te doen etc. Een enthousiaste groep jongeren is bezig om hier een plan voor te maken. Zij zouden graag een keer in contact komen met bedrijven, zzp’ers of handige klussers die hieraan bij kunnen dragen door bv een muurtje te stucen, een keukenbar te bouwen. Of bijvoorbeeld een interieurdesigner die wil meedenken over de inrichting en hoe dit tijdloos gemaakt kan worden, zodat het voor een lange tijd blijft aanspreken voor de jeugd.

Aanbod bedrijven

StudieHub

Contactpersoon: Rafaël Schut
https://www.studiehubs.nl

Als onderwijsinstituut bieden wij huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen voor scholieren aan in Putten en Ermelo.

Wij zijn op zoek naar matches die van waarde kunnen zijn voor de Puttense gemeenschap!

Hopelijk tot snel op de Beursvloer!

Landgoed Schovenhorst

Contactpersoon: Els van Ginkel
https://www.schovenhorst.nl

Dit jaar bestaat Landgoed Schovenhorst 175 jaar en wij bieden, mooie bossen met bomentuinen, waar je kunt wandelen met een gids die uitleg geeft over alles wat groeit en bloeit. De bomentuinen en het bos vragen onderhoud, daar hebben wij handjes voor nodig onder deskundige leiding zoeken wij vrijwilligers die onze bomentuinen helpen mooi te houden.

Alzheimer Nederland / Samen Dementie Vriendelijk

Contactpersoon: Jos van der Deure
https://samendementievriendelijk.nl

Aanbod: trainingen voor mensen die als professional of als vrijwilligers in contact komen met mensen met dementie en hun mantelzorgers.
We bieden een training aan, die ingaat op de vormen van dementie, het herkennen van de signalen van dementie en het omgaan met mensen met dementie.
We vragen: een locatie met faciliteiten om een presenstatie te kunnen geven (beamer etc) en koffie en/of thee voor de deelnemers.
Meer informatie: https://www.samendementievriendelijk.nl

ZieZo! BV

Contactpersoon: Henny Blokhuis
https://ziezoblokhuis.nl

Graag wil ik jouw vereniging of stichting helpen bij een activiteit waarvoor een vrijwilliger nodig is. Tijdens een event bij voorkeur. Ook kan je bij mij terecht voor hulp en ondersteuning bij het organiseren van een event. Daarnaast kan ik je meer vertellen over de basis van social media en hoe je die sterk kan inzetten voor jouw vereniging of stichting.

Assist Support Van Ee

Contactpersoon: Astrid van Ee
https://assistsupport.nl

Ik kan iedere willekeurige vereniging/stichting helpen als vrijwilliger door bv een kantinedienst te draaien
Administratieve taken te verrichten voor een wedstrijd of evenement.
Als omroepster kan ik u event aan elkaar praten.