Contactpersoon: Arnold Hoeve
https://www.zorglandgoedgrootspriel.nl

Mensen met geheugenproblemen, een vorm van dementie of eenzaamheid kunnen op een ontspannen en gezellige wijze de dag beleven in de Dagbeleving op Zorglandgoed Groot Spriel. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die onze vaste medewerkers willen ondersteunen. Onze activiteiten richten zich op de talenten en behoeften van onze daggasten en bewoners. We werken in kleine groepen waardoor iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Alle activiteiten vinden plaats in een gemoedelijke en gezellige sfeer en bieden structuur en houvast. U kunt als vrijwilliger, onder deskundige begeleiding, gebruik maken van het prachtige landgoed met onder andere de moestuin, dierenweide, beleefd en Jeu de Boulesbaan,
Als vrijwilliger kunt u onderander ondersteunen bij wandelen en fietsen (duofietsen), begeleiden bij uitjes, chauffeuren op de bus, onderhoud van de moestuin, samen (voor)lezen, muziek maken, muziek luisteren, knutselen, houtbewerken, schilderen, vissen. U kunt al uw talenten bij ons kwijt!
Wij zijn u erg dankbaar voor uw ondersteuning en u bent uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersdiner, de twee maandelijkse vrijwilligersborrel en daarnaast brengen wij u graag nieuwe kennis bij. U wordt vanzelfsprekend uitgenodigd voor allerlei activiteiten en leuke uitjes.Voelt u zich meer dan welkom!