Hoe maak je een deal?

We helpen je graag hoe je het meeste rendement uit de beursvloer kunt halen. Kom naar de workshop op 14 oktober 2019.

Gebruikte woorden op de beursvloer

Tijdens de Beursvloer zijn er bepaalde termen die we gebruiken. Mogelijk dat je deze nog niet eerder gehoord hebt. Hieronder zie je deze en lees je ook de betekenis:

  • Match: een afspraak/intentie tussen de aanbiedende en vragende partij. De bevestiging hiervan wordt vastgelegd op een matchformulier. Na afloop neemt de vragende partij het initiatief bij de aanbieder voor een vervolgcontact om de match uit te voeren.
  • Hoekmannen(en -vrouwen): Tijdens de Beursvloer lopen hoekmannen en – vrouwen rond. Zij komen de matchformulieren tussentijds ophalen. Ook leggen zij contacten tussen vragers en aanbieders die elkaar nog niet gevonden hebben.
  • Speaker: Op een centrale plaats tijdens de beursvloer vermeld een speaker de gerealiseerde matches.

Workshop

Op 14 oktober om 18.00 uur (ontvangst om 17.30 uur met soep en broodjes) wordt een workshop gegeven ter voorbereiding van de beursvloer. Deze workshop is bedoeld voor deelnemers vanuit verenigingen, stichtingen en bedrijven. Er wordt uitgelegd wat een maatschappelijke beursvloer is en hoe het werkt.

Het is een interactieve workshop waarbij veel ruimte is voor vragen. De workshop is bij Cultureel Centrum Stroud, Brinkstraat 91 in Putten en wordt gegeven door Puttense spreker en inspirator Ynco de Jong. Meld je aan voor deze workshop.