Contactpersoon: Evelien Top
https://www.problemenmetjeburen.nl/

BUURTBEMIDDELING ZOEKT 2 VRIJWILLIGE BEMIDDELAARS

Vind je contact met mensen interessant?
Wil je contacten leggen en helpen herstellen?
Zou je het mooi vinden om de sfeer in buurten te verbeteren of te helpen zodat mensen in rust met elkaar samen kunnen leven?

Als je daarnaast wilt leren, je kwaliteiten wilt uitbreiden en iets goeds voor anderen wilt doen denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij Buurtbemiddeling!

Buurtbemiddeling stimuleert bewoners om zelf hun problemen op te lossen met als doel de communicatie te herstellen zodat iedereen prettig naast elkaar woont.
Als buurtbemiddelaar ben je neutraal en kies je geen partij in een conflict. Je brengt mensen in contact en zorgt dat de bestaande problemen bespreekbaar worden. Je leidt het gesprek in goede banen en uiteindelijk zijn het de buren zelf, die het probleem oplossen. Je gaat altijd met z’n tweeën op pad. Voordat je als buurtbemiddelaars start word je getraind tijdens een 3 daagse gecertificeerde basistraining. Elk jaar volg je een verdiepingstraining.

Ben jij sociaal, open-minded en geïnteresseerd in anderen?
Kun je goed luisteren en heb je een positieve en neutrale benadering van mensen?
Heb je een paar uurtjes per week tijd (overigens grotendeels door jezelf in te plannen)?

Neem dan contact op met de coördinator en stel je vragen in een kennismakingsgesprek via telefoonnummer 033 – 469 24 20.
Je kunt je CV met korte motivatie mailen naar buurtbemiddeling@welzin.nl
Voor meer informatie over Buurtbemiddeling, kijk op www.problemenmetjeburen.nl