Voorbeelden topdeals

Putten houdt haar eerste eigen Beursvloer, het landelijk initiatief bestaat al langer. Talloze – ook hele onverwachte – deals zijn al eerder gesloten. Deals waar beide partijen blij van worden en er is sprake van een win-win situatie! En… er is geen euro aan te pas gekomen. Vind de juiste match!

De juiste match

1. Ruimte & faciliteiten

De plaatselijke hardloopvereniging zoekt een verzamelpunt. Een lokaal bedrijf stelt zijn personeelskantine beschikbaar waar de lopers verzamelen en veilig hun spullen kunnen opbergen. In ruil hiervoor krijgen de medewerkers een (beginners)loopcursus aangeboden.

2. Communicatie en videocontent

Een welzijnsorganisatie heeft nieuwe teksten nodig  voor de website maar heeft hiervoor geen budget.  Een tekstschrijver biedt aan deze te schrijven. Als tegenprestatie plaatst deze stichting een jaar lang het logo van de tekstschrijver op de website en maakt zo online reclame voor deze ondernemer.

Een scoutingclub zoekt meer leden. Een filmmaker biedt aan om een gaaf promotiefilmpje van een scoutingclub te maken om leden te werven. Hij mag op zijn beurt het clubhuis gebruiken voor een creatieve brainstormsessie.

3. Klusjes doen

Een lokaal sportteam zoekt een ruimte om hun teamoverwinning te vieren. Een bedrijf biedt zijn gezellige bedrijfskantine aan. Als tegenprestatie komt het sportteam de ramen lappen bij het bedrijf.

4. Meubilair

Een vrijwilligersorganisatie zoekt tafels en printers. Een ICT-bedrijf heeft een overschot aan beide en wil deze graag beschikbaar stellen ter bevordering van het maatschappelijke welzijn.